Contact

Waarom kiest u voor Alentejo Hosting?

1Over ons
Alentejo hosting is een handelsnaam van Alentejo Webdesign, een particulier bedrijf en ontwikkelt, bouwt, host en onderhoud websites voor particulieren en bedrijven. Onze responsieve websites passen op elk scherm, zijn gebruikersvriendelijk voor zowel bezoekers als eigenaars. Wij zijn gespecialiseerd in Websitegebouw, Design, Optimalisatie (SEO), Branding, Premium Hosting, WordPress & Server Management.
2Wij spreken uw taal
Niet iedereen spreekt in codes. En wij begrijpen dat. Wij gebruiken taal die u begrijpt en onze oplossingen zijn eenvoudig, vriendelijk, makkelijk en effectief.
3Ons doel
Wij geloven in ons harde werk en wij geloven ook dat de ethiek en waarden die we de afgelopen acht jaar hebben vastgelegd, ons tot de beste en meest betaalbare managed hosting & server management zullen brengen.
4Waarom kiest u voor ons?
Elk bedrijf is uniek en heeft verschillende doelen, zoals het hoort. We leveren uitsluitend maatwerk. Wij bieden klantgericht, unieke en professionele hosting- en serverbeheer.

Let’s talk

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn? Nu U weet wie we zijn, laten we kijken wat we samen kunnen doen!

 

Heeft u nog vragen?Wilt u meer informatie, een vrijblijvende offerte of iets anders? Neem vrijblijvend contact met ons op. Het kost u niets en hopelijk kunnen wij u een passende aanbieding doen.